deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Naar de bollen: keukenhof geopend

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Lisse
Provincie
Zuid Holland
Website

Naar de bollen: keukenhof geopend

Bloemententoonstelling Keukenhof opent op 22 maart voor de negenzestigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 13 mei, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht.

Thema 2018: Romantiek in bloemen
Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.

Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin, of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin of het Love paradise. Zeg het met bloemen...

Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.
Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Het Keukenhofseizoen wordt afgesloten met Romantiek in Keukenhof, een festival met klassieke muziek in het park tussen de tulpen.


Openingstijden
Van 22 maart 2018 tot en met 13 mei 2018 is Keukenhof dagelijks geopend van 08.00 - 19.30. De kassa sluit om 18.00 uur.

Plattegrond
Een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de kassa, informatiebalie en entree. In ons park vindt u op diverse plekken ook plattegrondsborden. De plattegrond is ook als PDF te downloaden via deze link.

Entree
Volwassene: €17,00
Kind (4-17 jaar): €8,00
Groepsticket (vanaf 20 personen): €14,75
Parkgids: €5,00
Parkeerkaart: €6,00

Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze link.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Keukenhof

Locatie
Adres
Stationsweg 166a
PC/Plaats
2161 AM Lisse
Telefoon
0252 - 46 55 64
E-mail
Website