deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Internationale Kwekerijdagen Bingerden 2018

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Angerlo
Provincie
Gelderland
Website

Internationale Kwekerijdagen Bingerden 2018

Hét jaarlijkse tuinevenement dat u niet mag missen!

Het thema van 2018 is Places: Waar komen planten vandaan, waar hebben ze het naar hun zin in de tuin of zelfs waar vind je de mooiste tuinen of ga je heen voor planten. Kortom alles wat met ’plaats’ of locatie te maken heeft.

De Kwekerijdagen Bingerden hebben nationaal en internationaal faam verworven. Kwekers en bezoekers kijken lang van tevoren uit naar deze jaarlijkse ontmoeting met andere bevlogen plantenexperts en plantenliefhebbers. Een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te vinden in een prachtig natuurlijk en historisch omgeving.

De kwekerijdagen vormen tevens de ideale gelegenheid om nationale en internationale kwekers, tuinboekenschrijvers en andere plantenliefhebbers te spreken, advies te vragen en onderling ervaringen uit te wisselen.


Openingstijden
Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 van 10 uur tot 18 uur.

Entree
14 euro p.p., inclusief parkeren, catalogus en lezingen. ’Jongeren’ tot 30 jaar gratis op vertoon van een identiteitsbewijs. Op zondag gratis entree voor de derde persoon.

Honden
Honden worden niet toegelaten.

NB
Er zijn geen pinautomaten op het terrein, dus neem voldoende contant geld mee om teleurstellingen te voorkomen.


Voor het uitgebreide dagelijkse programma: zie website.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Huis Bingerden

Locatie
Adres
Bingerdenseweg 21
PC/Plaats
6986 CE Angerlo
Telefoon
+31 (0) 313 48 42 38
E-mail
Website