deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Saints & Angels Christmasfair

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Meeden
Provincie
Groningen
Website

Saints & Angels Christmasfair

Een goede traditie: in de kerstsfeer komen door een bezoekje aan Foltz! Onder de noemer ’Saints & Angels’ is ons tuingoed drie weekends - 25/26 november, 2/3 december en 9/10 december - omgetoverd in een intieme Winter Fair met diverse standhouders en allerlei leuke activiteiten.

De sfeer is Frans-landelijk met een accent op brocante. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen.

Met daarbij originele groene materialen, als pepperberries, Kaaps groen, kleurrijke vruchten en dadeltakken en natuurlijk een keur aan culinaire verrassingen.

Wisselende standhouders presenteren onder meer schapenvachten en buitenkleding, exclusieve sieraden, woonaccessoires, handgegweven sjaals, leren tassen, Frans aardewerk, handige en duurzame dingen voor alledag, schilderijen, beelden, jams en chutneys, taarten, wijnen en ciders, sterren uit verre oorden en tal van andere cadeau-artikelen en sfeermakers.

Dit jaar zijn er veel extra activiteiten, zoals een winterwandeling, broodbakken bij open vuur, zelf een tuinfakkel maken, een sneltekenaar, muzikanten etc. etc. Leuk voor het hele gezin.


Openingstijden
De weekenden van 25/26 november, 2/3 december en 9/10 december; Geopend van 10.00-17.00 uur.

Entree
De toegang is gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Tuingoed Foltz

Locatie
Adres
Hereweg 346
PC/Plaats
9651 AT Meeden
Telefoon
0598 635000
E-mail
Website