deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Huys-Beukenroode

Raalte - Overijssel

print
Naam
Huys-Beukenroode
Adres
Kennedylaan 20
PC/Plaats
8101AK Raalte
Telefoon
E-mail
Website

Locatie Huys-Beukenroode

Beschrijving Huys-Beukenroode

De tuin van Huys Beukenroode is gebaseerd op eeuwenoude stramienen, strakke lijnen van taxus- en beukenhagen en vele zicht- en zijassen maken deze tuin tot een hemels, groen paradijs, waarin buxus de hoofdtoon voert. De tuin bestaat uit tien verschillende tuinkamers, allen in eigen sfeer, maar altijd met een vleugje barok.

Toen wij in 2001 dit huis kochten, gevallen voor de Engelse cottage-stijl hadden wij al vastomlijnde ideeŽn. Want het was immers niet de eerste tuin die we aanlegden. De uitgangspunten waren helder, strakke lijnen, verschillende tuinkamers, via een centrale as en zicht-assen verbonden met elkaar. Iedere tuinkamer kreeg een eigen sfeer. Het gaat hier om tuinarchitectuur: een tuin moet een mooi, evenwichtig geheel zijn.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Huys-Beukenroode

  • Geen activiteiten bekend