deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Visser Plant

Lippenhuizen - Friesland

print
Naam
Visser Plant
Adres
Bûtewei 12
PC/Plaats
8408 HC Lippenhuizen
Telefoon
0513-461578
E-mail
Website

Locatie Visser Plant

Beschrijving Visser Plant

Visser Plant Boomkwekerij en PlantencentrumVisser Plant houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met het kweken van boomkwekerijprodukten zoals bomen, heesters, coniferen en vele andere tuinplanten.

Momenteel worden op de kwekerij honderdduizenden planten gekweekt in vele soorten en maten. Deze planten worden afgezet naar diverse afnemers in binnen- en buitenland zoals hoveniersbedrijven, tuincentra, collega-kwekers, exporteurs, eigen export, groothandelscentra, gemeentes, instellingen en particuliere tuinbezitters.

Visser Plant Boomkwekerij heeft zich gespecialiseerd in de teelt van een uitgebreid en modern assortiment bomen, sierheesters en coniferen in pot. De teelt van potgekweekte planten is de laatste jaren sterk uitgebreid.

Het plantencentrum is een speciale afdeling bij Visser Plant, waar planten van eigen kwekerij, inkoop en import bij elkaar staan, voorzien van prijs en indien mogelijk foto-etiket met informatie.

Zowel hoveniersbedrijven als particulieren kunnen hier hun planten uitzoeken en direct meenemen of eventueel laten bezorgen. Medewerkers zijn beschikbaar voor deskundig advies.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Visser Plant

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Visser Plant vindt u ook: