deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Blauwe Meije

Zegveld - Utrecht

print
Naam
De Blauwe Meije
Adres
Meije 300
PC/Plaats
3474 MD Zegveld
Telefoon
06-20825662
E-mail
Website

Locatie De Blauwe Meije

Beschrijving De Blauwe Meije

Zoekt u een unieke locatie buiten de stad maar toch in het midden van het land, het Groene Hart. Een geheel verbouwde Schuur, met de sfeer en faciliteiten anno nu. Aan het riviertje de Meije (Zegveld UT), ligt onze locatie "De Blauwe Meije".

De schuur (het atelier) is, volledig verbouwd om te voldoen aan de modernste eisen (o.a. beamer / break-out room) die uw van een locatie mag verwachten. Peeze levert de koffie, dus daar mag u ook kwaliteit verwachten. We kunnen afhankelijk van de opstelling tot 80 personen ontvangen.

Daarnaast gaan wij de hooischuur ombouwen, tot ontvangst en lunchroom. In de hooischuur hebben we dan een keuken die wij ook voor kook workshops gaan gebruiken, we houden u via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen.

Zoekt u een locatie die rust en ruimte heeft (een poldertuin van 1ha) aan het riviertje de Meije, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Free Heart Organisatiebureau gebruikt deze locatie als basis van onze activiteiten. Uw workshop, training of meeting kunnen wij prima combineren met een lunch en/of een verrassend arrangement, u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken samen met bedrijven uit de streek, dus onze lunch word gemaakt met streek producten. Na de lunch of tijdens uw bijeenkomst even de benen strekken, onze poldertuin is tot uw beschikking.
Wilt u varen over de Meije en de Nieuwkoopseplassen, wij regelen het graag voor u.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Blauwe Meije

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Blauwe Meije vindt u ook: