deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Galerie de Paardenstal Art & Garden

Espel - Flevoland

print
Naam
Galerie de Paardenstal Art & Garden
Adres
Noordermiddenweg 2-1
PC/Plaats
8311 RA Espel
Telefoon
0527-612654
E-mail
Website

Locatie Galerie de Paardenstal Art & Garden

Beschrijving Galerie de Paardenstal Art & Garden

In het uitgestrekte polderlandschap van de Noordoostpolder ligt de beeldentuin van Galerie de Paardenstal. De beeldentuin ligt in een besloten deel van de tuin achter de galerieruimte.

De tuin is fraai aangelegd rondom een woonboerderij. De beelden staan opgesteld op sokkels van oude meerpalen en in- en rondom de strakke vijver.

De beeldentuin is een verlengstuk van de galerie. De veranda in de beeldentuin is een fijne plek om rustig van de kunst te genieten. In de galerie en beeldentuin treft u hedendaagse kunstobjecten aan in brons, keramiek, rvs, hardsteen en glas.

Tevens vinden in de galerie wisselende exposities plaats van schilderijen en beelden van gerenommeerde kunstenaars. Tevens worden in de galerie kunstgerelateerde artikelen verkocht w.o. sieraden en tassen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Galerie de Paardenstal Art & Garden

  • Geen activiteiten bekend