deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuin Familie Bustin

Schalbruch (DE) - Limburg

print
Naam
Tuin Familie Bustin
Adres
Schulstrasse 40
PC/Plaats
52538 Schalbruch (DE)
Telefoon
0620504394
E-mail
Website

Locatie Tuin Familie Bustin

Beschrijving Tuin Familie Bustin

De tuin van de Familie Bustin in Schalbruch is dit jaar op verschillende dagen geopend voor publiek. Voor de openingstijden kunt u terecht op de website: www.janbustin.nl bij de rode kolom onder "Nieuws"

Het smalle maar diepe perceel met daarop een houten huis ligt tegen een flauwe helling. De grote verschillen in de ondergrond bieden diverse interessante mogelijkheden voor experimentele beplanting in een eigen stijl. Daardoor ontstond een aangename plek om te vertoeven, waarbij cultuur en natuur hand in hand gaan. Tevens is er een kleine tentoonstelling met tuinontwerpen van Jan Bustin.

De tuin is gelegen aan de Schulstrasse 40 in Schalbruch-Selfkant (D) op een steenworp van de Nederlands-Duitse grens. Nederlandse bezoekers kunnen het tuinbezoek combineren met een fraaie boswandeling wanneer ze vanaf het NS-station in Susteren het spoor oversteken en via de Heerenstraat door het IJzerenbos naar Schalbruch in Duitsland lopen. Aangekomen in de bebouwde kom slaat men meteen links af de Schulstrasse in.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Tuin Familie Bustin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Tuin Familie Bustin vindt u ook: