deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Jan Wilde een Tuin

Westerlee - Groningen

print
Naam
Jan Wilde een Tuin
Adres
Ontsluitingsweg 7
PC/Plaats
9678 TE Westerlee
Telefoon
0597-414462
E-mail
Website

Locatie Jan Wilde een Tuin

Beschrijving Jan Wilde een Tuin

Deze gevarieerde, kleurrijke tuin van 8.000 m2 biedt ruimte aan een bostuin met schaduwplanten, een Elfenbos met veel soorten (100) elfenbloemen (Epimediums), een uitbundige siertuin vol kleur, een natuurlijke vijver, een moestuin en een kruidentuin.

Een organisch vormgegeven tuinhuis ontworpen door Alex den Braver is de plek voor een kopje koffie of thee en biedt onderdak bij een buitje.

De bezoeker van de Wilde Tuin is geen toeschouwer, maar deelgenoot. Slingerend over de paadjes voel je je al snel één met de planten die je mag aanraken en besnuffelen.

Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing: een andere sfeer, een verrassende kleur of een vreemde geur. En hier en daar een verscholen of juist heel opvallend kunstwerk.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Jan Wilde een Tuin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Jan Wilde een Tuin vindt u ook: