deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Meijetuin

Zegveld - Utrecht

print
Naam
Meijetuin
Adres
Meije 211
PC/Plaats
3474 MB Zegveld
Telefoon
0172-408799
E-mail
Website

Locatie Meijetuin

Beschrijving Meijetuin

De afgelopen jaren hebben we de Meijetuin omgevormd tot een meer natuurlijke tuin met veel inheemse planten. Zo’n tuin leent zich prima voor een beeldenexpositie. Al wandelend ontdek je het ene mooie kunstwerk na het andere, telkens weer sta je voor een verrassing. Natuur en kunst vormen hier een spannende eenheid.

De theesalon
In de theesalon is het weer genieten van lekkere taarten en lunchbroodjes. We hebben het assortiment wat veranderd en nieuwe lekkernijen op de kaart gezet. Kom maar eens gauw proeven!

De omgeving
Het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en de Meije hoeven we niet meer aan u voor te stellen. Wie hier nog nooit is geweest, moet beslist eens komen. Het is hier heerlijk wandelen en fietsen!

Open
Ons seizoen loopt van half mei tot en met half september.

Wij zijn alle zondagen (inclusief Hemelvaartsdag en de beide Pinksterdagen) geopend van 11.00 tot 18.00. U kunt terecht als individuele bezoeker, voor de Afternoon Tea (minimaal 2 personen) en voor het arrangement “Bootje varen – Afternoon Tea” (minimaal 8, maximaal 9 personen).

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Meijetuin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Meijetuin vindt u ook: