deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Limmer Schou

Winkel - Noord Holland

print
Naam
Limmer Schou
Adres
Oude Provincialeweg 5
PC/Plaats
1731 NG Winkel
Telefoon
0224 540779
E-mail
Website

Locatie Limmer Schou

Beschrijving Limmer Schou

Onze Landschapstuin bestaat voor een deel uit borders met gazon, een park met mooie solitaire bomen en een grote vijver. Het achterste deel is voornamelijk bosrijk. De tuin heeft een grootte van 20.000m2, is ongeveer 40 jaar oud en wordt grotendeels omgeven door een houtwal.

Te zien zijn onder andere: Magnolia, Ginkgo, Liquidambar, Paulownia en nog veel meer . Ook is een grote verzameling bijzondere coniferen te bezichtigen. In het voorjaar bloeien er vele bolletjes; zoals winteraconietjes, lenteklokjes, boshyacintjes, verschillende narcissen, etc.

Allerlei dieren en vogels genieten van deze omgeving. Het is mogelijk om onze tuin te bezoeken, maar wel op afspraak.

Voor groepen geven wij graag een rondleiding. Het nuttigen van koffie en/of thee met uiteraard wat lekkers behoort tot de mogelijkheden. Overweegt u een High Tea ... prijzen op aanvraag.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Limmer Schou

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Limmer Schou vindt u ook: