deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Boomkwekerij Leemreize

Ruurlo - Gelderland

print
Naam
Boomkwekerij Leemreize
Adres
Manpadweg 14
PC/Plaats
7261 KW Ruurlo
Telefoon
0573 461504
E-mail
Website

Locatie Boomkwekerij Leemreize

Beschrijving Boomkwekerij Leemreize

Boomkwekerij Albert Leemreize kweekt in hoofdzaak het meer bijzondere en soms exclusieve sortiment bomen op een milieuvriendelijke manier. Momenteel kweken we ruim 500 verschillende soorten en/of cultivars en dit wordt elk jaar nog uitgebreid. Wel kan het zijn dat sommige nog te klein zijn voor de verkoop of door de kleinschaligheid tijdelijk is uitverkocht.

Ook kweken we een ruim sortiment in container, welke vroeg in het voorjaar zijn opgepot. Deze planten komen dan eind mei in de verkoop en dat loopt door tot eind mei van het volgende jaar.

Arboretum
Een arboretum of bomentuin is een bomenverzameling in een (grote) tuin of een park. Zon verzameling van veel verschillende soorten bomen (en struiken) is hier aangelegd met het doel om kennis en materiaal te vergaren voor het gebruik in de boomkwekerij en een showroom te hebben voor liefhebbers en klanten. Het arboretum biedt nu plaats aan 223 verschillende bomen en meer dan 400 Rododendrons in 22 soorten

Openingstijden
Als u ons wilt bezoeken is het raadzaam om even contact op te nemen daar er niet altijd iemand aanwezig is op het huisperceel. Ook kan het anders voor komen dat het met de tijd niet uitkomt want we leveren zowel aan particulieren als in de handel. In het vroege voorjaar zijn we van maart tot half april op alle vrijdagen en zaterdagen geopend.

Het laatste weekend van september houden we onze open dagen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Boomkwekerij Leemreize

  • Geen activiteiten bekend