deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Kwekerij Het Akkertje

St. Odilienberg - Limburg

print
Naam
Kwekerij Het Akkertje
Adres
Berkenallee 2
PC/Plaats
6077 PA St. Odilienberg
Telefoon
0475-333530 / 06-15496979
E-mail
Website

Locatie Kwekerij Het Akkertje

Beschrijving Kwekerij Het Akkertje

In 2004 startte Petra Theunissen met het kweken van pompoenen. Al snel werd het een kriebel die niet meer te stoppen was. Tijdens de zoektocht naar zaden ontdekte ze steeds meer soorten in de gekste vormen en mooiste kleuren. Alle zaden moesten natuurlijk uitgeprobeerd worden en elk jaar kwamen er meer en meer.

Ook kalebassen en exotische vruchtjes werden uitgeprobeerd, en met succes! Steeds meer mensen begonnen te stoppen bij het zelfbedieningswinkeltje. Ook op (tuin)beurzen en pompoen-evenementen is Petra een graag geziene gast. Met haar prachtige stand heeft ze al diverse prijzen in de wacht weten te slepen.

Het Akkertje ligt in een buitengebied tussen Linne en St. Odiliënberg, midden in het natuurgebied ’De Linnerheide’. Rondom de kwekerij zie je alleen maar bossen, ak-kers en weiden met daarin grazende koeien.

Tegenover de woning ligt misschien wel het kleinste natuurreservaat van Nederland: ’Het Akkertje van Linne’. Dit is een weide waar men tal van zeldzame bloemen aantreft. Vooral in de zomerperiode als de klaprozen in bloei staan is het werkelijk een pracht om naar te kijken. De naam van de kwekerij ’Het Akkertje’ is hiervan afgeleid.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Kwekerij Het Akkertje

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Kwekerij Het Akkertje vindt u ook: