deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Kwekerij De Morgen

Obdam - Noord Holland

print
Naam
Kwekerij De Morgen
Adres
Obdammerdijk 21
PC/Plaats
1713 RA Obdam
Telefoon
06-25046056
E-mail
Website

Locatie Kwekerij De Morgen

Beschrijving Kwekerij De Morgen

Kwekerij de Morgen is een sfeervol ingerichte kwekerij met een gezellig terras en bloemrijke voorbeeldborders. De planten die op de kwekerij worden aangeboden kenmerken zich door hun uitstekende gebruiksmogelijkheden en zijn toepasbaar in gemakkelijk te onderhouden plantentuinen.

Het sortiment omvat o.a. Vasteplanten, Siergrassen en Varens in een bijzondere samenstelling. Tevens zijn diverse rozen en niet woekerende Bamboe’s te koop. Bekend zijn wij ook door de introductie van nieuwe en eigen selecties

Openingstijden
Vanaf 1e weekeind maart tot half oktober is de kwekerij op vrijdag en zaterdag open van 10 tot 17.00 uur. Tijdens de wintermaanden kan Kwekerij de Morgen alleen bezocht worden na telefonische afspraak. Het kan n.l. zijn dat u een bezoek wilt brengen aan het Atelier, waar tijdens de wintermaanden aan tuin- en landschapontwerpen gewerkt wordt.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Kwekerij De Morgen

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Kwekerij De Morgen vindt u ook: