deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

zinTUIgeN

Heerhugowaard - Noord Holland

print
Naam
zinTUIgeN
Adres
Beukenlaan 17
PC/Plaats
1701 DA Heerhugowaard
Telefoon
072 5712208
E-mail
Website

Locatie zinTUIgeN

Beschrijving zinTUIgeN

Langs de stal loop je het water van de vijver tegemoet. Elk plekje vormt zijn eigen wereldje. Met eigen vrienden en vijanden. Libellen dansen van lis naar egelskop. In het water weerspiegelt de hemel. Onder dat oppervlak duizelt het van het leven. Driedubbel genieten dus.

Even verderop valt je mond open van het kleurenspel in de borders. Vlinders spelen het spel mee. Het beeld van ‘de vrouw met de vleugels’ lijkt te zweven boven de irissen, daglelies en de talloze geraniums. Daarnaast de strakke lijnen van de haagbeuk en de beukhaag.

In het weiland waar de grassen mogen groeien en bloeien voelt de beschermde rietorchidee zich zeer op haar plek. Op verschillende plekken kleurt het gras er paars van. Omzoomt door de boomsingel is het een binnenhaven voor de bijen in hun kasten.

Ach, eenmaal in de secret garden spreekt het geheim. Omgeven door hoge grove dennen kan de ransuil op je toezien, zonder dat jij hem ziet. Een spirituele sfeer doet je hoofd en lichaam tot rust komen, het bankje doet de rest. Geniet. Ervaar al je zintuigen.

Bezoeken
Open tijdens open tuindagen. Groepen kunnen ook langskomen op afspraak.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij zinTUIgeN

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van zinTUIgeN vindt u ook: