deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Beeldentuin Keigaaf

Hilversum - Noord Holland

print
Naam
Beeldentuin Keigaaf
Adres
Goudwespmeent 76
PC/Plaats
1218 GS Hilversum
Telefoon
035-6939215
E-mail
Website

Locatie Beeldentuin Keigaaf

Beschrijving Beeldentuin Keigaaf

Beeldhouwster Peggy Eras startte in 2007 met de beeldentuin "Keigaaf" in de Hilversumse Meent. Het atelier en de beeldentuin liggen aan de rand van deze rustige woonwijk. Ieder voorjaar wordt de beeldentuin opnieuw ingericht en feestelijk geopend. De beeldentuin ligt in een Hilversumse buitenwijk, die grenst aan het natuurgebied rond het Naardermeer, dichtbij de Ankeveense plassen en de buitenplaatsen van ’s-Gravenland ligt. Net even buiten Bussum.

In de beeldentuin "Keigaaf" treft men naast een permanente expositie van Peggy’s eigen werk ook beelden van andere professionele kunstenaars aan, die veelal werken met verschillend materiaal. Op die manier geeft de tuin letterlijk een goed beeld van de verschillende karakters van sculpturen. In 2008 waren dat onder meer Vera Zegerman - keramiek, Frank Biemans - glas, Reina Ramakers - marmer, Marja van Hest - brons en Lolke van de Bij - RVS.

Wie gericht op zoek is naar een beeld, voor binnen of buiten of wie tijdens een wandel- of fietsroute in de beeldentuin gewoon even met een kopje koffie of thee op adem wil komen is van harte welkom. De entree is vrij, koffie en thee staan klaar.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Beeldentuin Keigaaf

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Beeldentuin Keigaaf vindt u ook: