deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Marlequi

Warmenhuizen - Noord Holland

print
Naam
De Marlequi
Adres
Trambaan 5a
PC/Plaats
1749 CZ Warmenhuizen
Telefoon
0226-394538
E-mail
Website

Locatie De Marlequi

Beschrijving De Marlequi

Begonnen als koolteeltbedrijf met afzet naar de veiling is de aandacht in de loop der jaren meer en meer verschoven naar kleinschalige teelt.

Heden ten dage is Tuinderij de Marlequi voornamelijk gericht op de consument, waar niet alleen sierfruit en bloemen worden geteeld, maar waar ook verkoop van de eigen producten plaatsvindt en activiteiten worden georganiseerd.

Men kan het platteland beleven op en rond een kleinschalig tuinbouwbedrijf in de kop van Noord-holland. Activiteiten zijn b.v Frisbeegolf, Nordic Walking, Schilderen, Pompoensnijden en Betonschilderen.

Voor zowel kleine als grote groepen [vrienden, bedrijfsuitjes] worden activiteiten georganiseerd. Verschillende activiteiten gecombineerd kan naar eigen keuze een dag[deel]-arrangement worden samengesteld.

Tuinderij de Marlequi heeft daarnaast de mogelijkheid tot overnachten en verhuurt fietsen voor een leuke tocht in de buurt.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Marlequi

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Marlequi vindt u ook: