deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Kwekerij van Buggenum

Buggenum - Limburg

print
Naam
Kwekerij van Buggenum
Adres
Gooreweg
PC/Plaats
6082 Buggenum
Telefoon
0475 - 59 38 27
E-mail
Website

Locatie Kwekerij van Buggenum

Beschrijving Kwekerij van Buggenum

Aan de rand van ‘Het Buggenumse Veld’ vindt u de ecologische Kwekerij en Pluktuin van Buggenum.
Sinds oktober 1999 kweken wij een niet alledaags assortiment vaste planten. Planten die je goed als snijbloem kunt gebruiken, maar ook bijzondere schaduwplanten en grassen.
Ons assortiment bestaat o.a. uit een grote collectie Pulmonaria, Symphytum, Epimedium, Polygonatum, Geranium, Monarda, Helenium, Echinacea, Rudbeckia, Eupatorium, Sanguisorba en Trycirtis. Onze planten staan in de volle grond zodat u kunt zien hoe ze groeien en bloeien.

Pluktuin
In de Pluktuin kunt u zien hoe de planten, die we verkopen, groeien en bloeien en hier kunt u van mei tot november uw eigen boeket plukken (25 stelen voor € 3,50).

Een kant-en-klaar boeket vanaf € 5,- Verschillende planten worden per steeldikte verkocht en kosten Eur. 0,50 / € 1,- per steel. Een pluktuinabbonement is ook mogelijk, u betaald dan € 10,- voor 4 zelfgeplukte boeketten.

Naast het assortiment vaste planten staan in de Pluktuin ook Zonnebloemen, Dahlia’s, eenjarigen, grassen, blad- en vruchtheesters en artisjokken

De honing van onze bijen is, net als de jam en vruchtensappen die we maken van het klein fruit, verkrijgbaar op de kwekerij.


Openingstijden
De Kwekerij en Pluktuin zijn geopend van 1 maart tot 1 november op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur - 16.00 uur. Na telefonische afspraak, kunt u ook op andere dagen terecht.

Groepen zijn welkom na afspraak. Kosten Eur. 2,50 incl. koffie en cake.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Kwekerij van Buggenum

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Kwekerij van Buggenum vindt u ook: