deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Murrenhof

Breukeleveen - Utrecht

print
Naam
De Murrenhof
Adres
Herenweg 20
PC/Plaats
3625 AE Breukeleveen
Telefoon
E-mail
Website

Locatie De Murrenhof

Beschrijving De Murrenhof

De Murrenhof is een prachtige landschappelijke ingerichte tuin die goed in de natuurlijke omgeving van Breukeleveen past. Het land wordt omzoomt met idyllische slootjes. Aan de achterkant van de tuin ligt het laagveen gebied, overlopend naar de Stille Plas. De natuurlijke overgang naar de zoddes maakt een deel uit van onze tuin. U vindt daar de natuurlijke vegetatie, met dat zo kenmerkende zompige karakter.

De veelzijdige Fauna bestaat uit kikkers, libelles, kiekendief en, wat moeilijker te vinden, de ijsvogeltjes en de purperreiger.

Wanneer u de tuin binnen komt, wordt u overweldigd door de gemengde borders voor het huis. De met zorg gesorteerde planten staan op kleur in de borders naast het huis. In het midden van de tuin ligt de natuurlijke vijver. Met de pluktuin in het vroegere weiland proberen wij in de zomer onze verdiensten te maken. Met handgebonden boeketten en stekken van onze planten.

Ook hebben we een kleine winkel met verschillende hand gemaakte cadeauartikelen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Murrenhof

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Murrenhof vindt u ook: