deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Proeftuin van Holland

Boskoop - Zuid Holland

print
Naam
Proeftuin van Holland
Adres
Rijneveld 153
PC/Plaats
2771 XV Boskoop
Telefoon
0172-235401
E-mail
Website

Locatie Proeftuin van Holland

Beschrijving Proeftuin van Holland

Gelegen in het Groene Hart van Nederland, centraal tussen de grote steden, vindt u hier een unieke locatie voor uw recreatie en natuureducatie activiteiten. Boskoop, van oudsher hét centrum voor de sierteeltsector, herbergt dit project. De Proeftuin van Holland is een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector voor professioneel gebruik en met recreatieve mogelijkheden voor de consument.

Sortimentstuin
De Proeftuin van Holland biedt u de kans te genieten van rust en natuur. Alleen, met het gezin, uw bedrijf, vriendengroep of familie. De speciaal ontwikkelde routes in de omgeving geven u de kans het gebied te verkennen; lopend, met de fiets of over het water. De sortimentstuin ’Harry van de Laar’ is dagelijks vrij toegankelijk voor publiek van zonsopgang tot zonsondergang.

Daarnaast zijn er verschillende recreatieve activiteiten ontwikkeld om de bezoeker kennis te laten maken met de natuur en de sierteeltsector. Op ontdekkingstocht met ‘Arie op Safari’ en ‘Holder de Bolder in de Polder’, leerzaam en ondernemend tijdens ‘In het Spoor van de Gaiten’ en ‘Bomen over Stambomen’, actief tijdens ‘Hoosschoppengolf’ of culinair tijdens de ‘Schone van Boskoop’.

De proeverij
Op zondagen (seizoen vanaf april tot en met september) is de Proeverij geopend voor publiek. Bij mooi weer is het terras open en kunt u genieten van onder andere een kopje koffie en verschillende versnaperingen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Proeftuin van Holland

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Proeftuin van Holland vindt u ook: