deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Hoeve Landzicht

Zevenbergschen Hoek - Noord Brabant

print
Naam
Hoeve Landzicht
Adres
Achterdijk 161
PC/Plaats
4765 RE Zevenbergschen Hoek
Telefoon
0168-453113
E-mail
Website

Locatie Hoeve Landzicht

Beschrijving Hoeve Landzicht

Bij hoeve "Landzicht" kunt U genieten van een Engelse High Tea. In de tuin van de hoeve of binnen in de oude koeienstal van de hoeve worden de tea’s geserveerd.

High Tea
Een afternoon Tea is met zoete hapjes zoals:scones, muffins, petitfours, bonbons, vruchtentaart, enz. De High Tea heeft een uitgebreid theeassortiment. Een tea kost 15 euro per persoon. Er is een minimum van 8 personen. Duur ongeveer 2 uur. U kunt een thee bestellen voor donderdag, vrijdag, zaterdag. Mail vrijblijvend voor informatie en/of boeking: hoeve-landzicht@home.nl

Pompoenen
Bij hoeve "Landzicht" worden eetbare pompoenen gekweekt.
Van af begin september worden de eerste geoogst, half september begint te verkoop!! Er zijn diverse soorten, alle soorten die wij kweken kun je eten, de smaak is van nootachtig tot zoet.
Wij geven je graag advies, voor de lekkerste pompoen voor het gerecht van U keuze!!

In oktober hebben we speciale halloween pompoenen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Hoeve Landzicht

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Hoeve Landzicht vindt u ook: