deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Wubsbos

Winschoten - Groningen

print
Naam
Wubsbos
Adres
St. Vitusholt 86
PC/Plaats
9673 AK Winschoten
Telefoon
0597 420896
E-mail
Website

Locatie Wubsbos

Beschrijving Wubsbos

De tuin van Harry Wubs en Jannie Bos (1700 m²) is niet ontworpen, maar geleidelijk ontstaan, rekening houdend met het hoogteverschil en het bomenbestand. De routes die we steeds liepen werden tot pad gepromoveerd.

We streven een natuurlijk ogende tuin na, alsof planten zelf hun plaatsje hebben uitgezocht. Sommige hebben dat ook en mogen — omdat ze zo hun best hebben gedaan — daar dan wel een tijdje blijven staan.

Bij het huis zijn borders en pergola’s, tevens een kleine vijver. Grenzend aan het park een mix van struiken en bodembedekkers, in het voorjaar vooral daar de sneeuwklokjes en stinsenplanten.

Het bezig zijn in de tuin en het volgen van de voortdurende veranderingen vinden wij het meest boeiend. We genieten dagelijks en dit willen we graag delen met andere liefhebbers.

Openingstijden
Wubsbos is te bezoeken tijdens diverse open tuindagen. Vanaf half maart tot september ook op afspraak geopend.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Wubsbos

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Wubsbos vindt u ook: