deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Vredinghe

Steenwijkerwold - Overijssel

print
Naam
De Vredinghe
Adres
Oldemarktseweg 165
PC/Plaats
8341 SE Steenwijkerwold
Telefoon
0521 589524
E-mail
Website

Locatie De Vredinghe

Beschrijving De Vredinghe

Een landelijk gelegen tuin, ca. 3500 m², aan één zijde begrensd door een originele vredinghe. In onze omgeving de vroegere naam voor een afscheiding veelal in de vorm van een meidoornhaag. Een ideaal leefgebied voor vogels. Deze vredinghe vormt, naast de originele functie, de basis voor onze sfeervolle besloten tuin. Ruimte, rust en structuur, maar ook veel gezellige hoekjes, verrassende doorkijkjes en zichtlijnen. Veel verschillende combinaties van de beplanting en een mooie vijverpartij. Tevens staan er enkele hoogstamfruitbomen, oudhollandse rassen, zoals de Lunterse Pippeling.

Naast het rondleiden door de tuin is gastvrouw Ineke u graag van dienst voor tuinontwerp, -advies en aanlegbegeleiding.

Regelmatig krijgen wij groepen en tuinclubs op bezoek. Waarvoor wij op verzoek een landelijke lunch kunnen verzorgen. Bestaande uit o.a. natuurzuivere plattelandsprodukten.

De Vredinghe bezoeken
De tuin is op afspraak te bezoeken van 1 mei tot medio september.

Tuinstruinen
Ook geopend tijdens Tuinstruinen in Steenwijkerland van 10.00-17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Vredinghe

In de nabije omgeving van De Vredinghe vindt u ook: