deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Kaardebol

Ommen - Overijssel

print
Naam
De Kaardebol
Adres
Emslandweg 5
PC/Plaats
7731 RP Ommen
Telefoon
0529 45 37 19
E-mail
Website

Locatie De Kaardebol

Beschrijving De Kaardebol

De Kaardebol is een open tuin in het landelijk gebied van Ommen. De tuin is volop in ontwikkeling en is sinds vorig jaar gegroeid naar ruim 1400 m2 tuinplezier.
In de vernieuwde Kaardebol kunt u genieten van nog meer bijzondere planten, heesters, bloemen, geuren en kleuren en een prachtig zonnebloemenveld.

De kijktuin, ingericht op thema, kleur of soort, vormt de basis van De Kaardebol. Prachtige kransen en andere creaties, gemaakt van allerlei soorten natuurlijke materialen, zorgen voor een mooie aankleding van de tuin en het erf, passend in het Sallandse landschap.
Door de verschillende hoekjes, heggen, de boomgaard en de verschillende kijktuinen, biedt De Kaardebol steeds weer nieuwe verrassingen.

Openingstijden
In de maanden juni, juli, augustus en september is De Kaardebol iedere donderdagmiddag geopend en in augustus en september ook op vrijdagmiddag (van 13.30 uur tot 18.00 uur, kosten 2.50 inclusief consumptie).

Wanneer de tuin open is, kunt u ook planten kopen. Mocht u liever op een andere dag een keuze maken uit het uitgebreide aanbod of de tuin bekijken, dan kunt u altijd telefonisch een afspraak maken.

Groepen zijn ook hartelijk welkom.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Kaardebol

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Kaardebol vindt u ook: