deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Grand Jardin

Almkerk - Noord Brabant

print
Naam
Grand Jardin
Adres
Laagt 5a
PC/Plaats
4286 LV Almkerk
Telefoon
(0183) 403551
E-mail
Website

Locatie Grand Jardin

Beschrijving Grand Jardin

Grand Jardin is gelegen in Almkerk (Noord Brabant) met wijds uitzicht over het polderlandschap, de golfbaan, polderwegen en lintbebouwing.
Daar vindt u een wandeltuin van 9200 mē met verscheidene niveauverschillen, tuinkamers, bloemborders en een centraal gelegen vijver. Aangrenzend is ons restaurant met zonneterrassen schaduwrijke zitjes waar wij u graag voorzien van een drankje, kleine of uitgebreide gerechten of een high tea (ook voor groepen).
Grand Jardin is gelegen aan fietsroutes. In de directe omgeving vindt u de vestingsstadjes Woudrichem en Heusden, kasteel Dussen, slot Loevestein, diverse molens en ook Nationaal Park "De Biesbosch".
Vanuit Grand Jardin zijn diverse dagarrangementen mogelijk.

Openingstijden
Geopend van 1 april tot 1 oktober van 11.00 tot 20.00 uur. Op maandag en dinsdag gesloten behalve op feestdagen. Voor groepen zijn we op afspraak open op maandag en dinsdag.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Grand Jardin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Grand Jardin vindt u ook: