deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Galerie Aalbekerhoeve

Aalbeek - Limburg

print
Naam
Galerie Aalbekerhoeve
Adres
Aalbekerweg 85
PC/Plaats
6336 XN Aalbeek
Telefoon
06 - 51 07 63 19
E-mail
Website

Locatie Galerie Aalbekerhoeve

Beschrijving Galerie Aalbekerhoeve

De Aalbekerhoeve is een typisch Limburgse, monumentale carréboerderij waarin zowel het atelier als de galerie en de beeldentuin van de kunstenares Paulette Snijders-Bremen is ondergebracht.

Atelier/Galerie Aalbekerhoeve is idyllisch gelegen in Aalbeek, op de hoofdverbinding tussen Nuth en Hulsberg, centraal tussen Heerlen en Maastricht.

Als u de Aalbekerhoeve wilt bezoeken, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken (zie adresgegevens). De vaste openingstijden zijn iedere zondag van 14.00 tot 18.00 uur. Tevens is er een grote jaarlijks terugkerende expositie in de maand september. Tijdens uw bezoek aan de galerie, kunt u tevens een kijkje nemen in het atelier van kunstenares Paulette. Zij werkt hier fulltime aan haar bijzondere schilderijen en beelden.

Behalve aan haar kunst, besteedt Paulette ook heel wat uurtjes aan haar beeldentuin. Door deze inspanningen is de beeldentuin van de Aalbekerhoeve in een tot de verbeelding sprekend, natuurlijk decor ingebed.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Galerie Aalbekerhoeve

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Galerie Aalbekerhoeve vindt u ook: