deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Het verloren paradijs van Staf Timmers

Houthalen - Limburg (B)

print
Naam
Het verloren paradijs van Staf Timmers
Adres
Herebaan-Oost 113
PC/Plaats
3530 Houthalen
Telefoon
0032(0)11523502
E-mail
Website

Locatie Het verloren paradijs van Staf Timmers

Beschrijving Het verloren paradijs van Staf Timmers

Staf Timmers is beeldhouwer en kunstschilder. Sinds 1996 is zijn werk: tekeningen, olieverven, kleine- en monumentale bronzen beelden, enkel nog te zien in zijn idyllische tuin en ateliergalerij in Houthalen; jaarlijks passeren in zijn verloren paradijs duizenden bezoekers om te genieten van kunst en natuur.

Het ganse jaar door kan je in stille rust zijn werk beluisteren in een zeldzame sfeer van tuin en atelier.

Beeldentuin
Het is niet zomaar een beeldenpark, maar een tuin, waar elk beeld zijn eigen plek heeft. Als de schepper ooit nog eens een idee nodig heeft voor zijn "tuin van Eden", dan moet hij bij Staf langs. Een kronkelend paadje brengt je van de ene verrassing in de andere. Tussen hoge bomen voert het je naar een vijver. Een pergola zweeft boven het water, een kippenren, een geďntegreerde siereendenvijver. Watervallen en bruggetjes over een beekje dat de ene waterpartij met de andere verbindt, een voličre en afgelegen een bijenhal en mini-paardjes. Dat alles in een bloemenpracht, met bankjes en zithoekjes van waarop je kan genieten van de vele kunstwerken die de tuin sieren.

Open tuin
Binnendringen in de scheppingswereld van kunstenaar Staf Timmers kan elk weekend van juni, juli en augustus van 13 tot 19 uur. Andere maanden en dagen enkel op verzoek.

Groepen kunnen een geleid bezoek aan tuin en atelier afspreken.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Het verloren paradijs van Staf Timmers

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Het verloren paradijs van Staf Timmers vindt u ook: