deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuin van Ad en Rianne Wijmans

Welberg - Noord Brabant

print
Naam
Tuin van Ad en Rianne Wijmans
Adres
Groenedijk 2
PC/Plaats
4651 VS Welberg
Telefoon
01670566775
E-mail
Website

Locatie Tuin van Ad en Rianne Wijmans

Beschrijving Tuin van Ad en Rianne Wijmans

Het is een romantische tuin met veel aandacht voor details. Kenmerkend zijn slingerende paden van klinkers, houtsnippers en gras die via hagen, poortjes, hekjes en allerlei andere verhullende elementen naar onverwachte hoekjes leiden.

Er is een overdaad aan bloeiende vaste planten en heesters maar ook bomen spelen een belangrijke rol. Op verschillende plekken zijn er knusse zitjes van natuurlijk ogend tuinmeubilair.

Een natuurlijk ogende vijver ontbreekt niet in deze romantische stijl, omgeven door ondermeer een heuse molen, cottageschuurtjes en een ’Eftelingmuur’. De opstart van de tuin is op foto’s vastgelegd en in fotoboeken te bekijken.

Er is tevens een boekwerk in te zien over een historisch overzicht vanaf 1775 over de perceelgrenzen en de eigenaren van dit voormalig boerderijtje.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Tuin van Ad en Rianne Wijmans

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Tuin van Ad en Rianne Wijmans vindt u ook: