deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Hooimaker

Assendelft - Noord Holland

print
Naam
De Hooimaker
Adres
Dorpsstraat 147
PC/Plaats
1566 AE Assendelft
Telefoon
075 - 6873452
E-mail
Website

Locatie De Hooimaker

Beschrijving De Hooimaker

Als u het dorp Assendelft binnen rijd zult u niet verwachten dat op deze landelijke plek, in een boerderij met rieten dak, nog een winkel te vinden zal zijn: De Hooimaker, een unieke winkel met een geheel eigen stijl. Ook de combinatie van artikelen is al bijzonder; Kado, Hobby en Tuin. Verder importeren wij uniek mondgeblazen glaswerk voor binnen en buiten.

Winkeltuin
Naast de winkel, grenzend aan de wegsloot ligt de winkeltuin. Een tuin met unieke tuindecoratie gemaakt van keramiek, glas en metaal. Ook vindt u er houten tuinmeubelen uit Finland.

De tuin zelf is ontstaan door zaden, stekjes en soms gekochte planten. Met de keuze van planten hebben we rekening gehouden dat we soorten kiezen waar vlinders zich thuis bij voelen. Verder tuinieren we op ons gevoel, zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

Theetuin
Onder de fruitbomen aan het water staan blauwe en gele bistro setjes. Koffie, Thee, Sap en wat lekkers zijn verkrijgbaar. We schenken Max Havelaar Koffie en Thee , “lekkers” is zoveel mogelijk biologisch en natuurlijk gezoet.

De opzet is kleinschalig, mocht u met een groep langs willen komen laat dit dan tijdig weten dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Openingstijden Theetuin:
Bij mooi weer open op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag
10.00 tot 17.00 uur

Openingstijden winkeltuin:
De winkeltuin is geopend (tijdens winkeltijden) van 1 april t/m eind september.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Hooimaker

  • Geen activiteiten bekend