deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Arte Vinum

Dilsen-Stokkem - Limburg (B)

print
Naam
Arte Vinum
Adres
Kapelstraat 123
PC/Plaats
3650 Dilsen-Stokkem
Telefoon
0473/672154
E-mail
Website

Locatie Arte Vinum

Beschrijving Arte Vinum

Onze tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 50 are. De voortuin heeft een structuur van rozen en haagjes, afgewisseld met bestrating die zowaar doorloopt in de hal van het huis. De achtertuin begint bij het grote terras en is opgebouwd in een geometrisch patroon dat het verlengde vormt met de architectuur van het huis. Centraal loopt een prachtige rozengang.

Verder vindt men her en der verspreid verschillende rozenperken die afwisselen met kleurrijke bloemen, struiken in blokvorm en bodembedekkers. Het grasperk zorgt doorheen heel de tuin voor de nodige ademruimte.

In het tweede gedeelte bevindt zich een prachtige, oude druivenserre omgeven door een kleine moestuin en een vijver met terras. In het derde gedeelte vnden we de boomgaard van jonge, hoogstammige fruitbomen. Door heel de tuin domineren ongeveer 30 hoogstammige sierbomen zoals Catalpa, Paulonia, Liriodendron enz.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Arte Vinum

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Arte Vinum vindt u ook: