deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Kwekerij Zeldenrust

Wapse - Drenthe

print
Naam
Kwekerij Zeldenrust
Adres
Wapserauwen 6
PC/Plaats
7983 KE Wapse
Telefoon
0521551768
E-mail
Website

Locatie Kwekerij Zeldenrust

Beschrijving Kwekerij Zeldenrust

In 1986 zijn we begonnen met de teelt van biologische blauwe bessen en aardbeien. Met groot enthousiasme hebben we dit steeds een beetje uitgebreid met als resultaat dat we nu een kwekerij hebben met blauwe bessen, aardbeien, rode bessen, kruisbessen en frambozen.

Zelf bessen plukken
De blauwe bessen zijn rijp van juli tot en met half september. Dit is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden.
Zelf plukken is dan ook meestal mogelijk vanaf eind juli.

Bloemenpluktuin
Sinds 2005 hebben we ook de bloemenpluktuin waar u uw eigen boeket kunt plukken. Liefhebbers krijgen een schaartje mee en struinen door de tuin op zoek naar hun geliefde bloemen. Je kunt een boeket voor jezelf plukken maar natuurlijk ook voor iemand anders. Voor jezelf plukken is een feestje omdat je al plukkend je boeket ziet ontstaan.

Activiteiten op de kwekerij
Het is mogelijk een rondleiding te krijgen op afspraak. Kosten vijfentwintig euro. Vanaf 20 juli kun je zelf ook weer blauwen bessen plukken.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Kwekerij Zeldenrust

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Kwekerij Zeldenrust vindt u ook: