deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

D’Alde Conincks Hof

Weurt - Gelderland

print
Naam
D’Alde Conincks Hof
Adres
Oude Koningstraat 4
PC/Plaats
6551 DN Weurt
Telefoon
024-3227769
E-mail
Website

Locatie D’Alde Conincks Hof

Beschrijving D’Alde Conincks Hof

De tuin is 1 hectare groot en slingert zich rondom een wei. Veel borders op kleur: combinaties waarin bijvoorbeeld Zalm-Bruin, Rood-Paars, Blauw-Roodpaars, Zilver-Bruin, Oranje-Blauw of Geel-Groen de hoofdtoon voeren.

In deze tuin kun je onder andere tegen komen: een grote vijver met terras en prieel, een doolhofje en een hosta-sloot, een omarmheuvel, een omgekeerde ha-ha en een meditatiecirkel. Het geheimzinnige brevierenlaantje waar je de duivel tegen kan komen, het donkere dennenbos en een Romeinse omgelegde heg. Een Victoriaanse kas, een wilgentenen tuun, een moestuin een boerentuin zoals die in vroeger tijd ook was met boerenbloemen, vergeten groenten en een wijngaardje.

Nieuw: Zilveren tuin: gravelgarden met zilverbladige planten.

Tuin bezoeken
De tuin is te bezoeken door tuinclubs op donderdag, vrijdag of zaterdag. Vooraf even bellen, of mailen voor een afspraak.

Verder is de tuin te bezoeken op Open Tuindagen die enkele keren per jaar plaats vinden.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij D’Alde Conincks Hof

  • Geen activiteiten bekend