deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Watertuin Naaldwijk

Naaldwijk - Zuid Holland

print
Naam
Watertuin Naaldwijk
Adres
Grote Woerdlaan 38
PC/Plaats
2671 CL Naaldwijk
Telefoon
0174 614 600
E-mail
Website

Locatie Watertuin Naaldwijk

Beschrijving Watertuin Naaldwijk

Sprankelende watervallen, kronkelende kreekjes, robuuste natuurstenen, kleurrijke vissen, exotische bloemen en bomen. Het zijn maar enkele voorbeelden van de overweldigende Japanse natuur en cultuur, die te zien zijn in de unieke Watertuin in het Westlandse Naaldwijk.

In een modern glazen kassencomplex is een wereld gecreëerd, waarin water, stenen en groen de drie basiselementen vormen. Een keur aan Bonsaibomen, een breed assortiment azalea’s, verschillende bamboesoorten en prachtige uitheemse bloemen zorgen voor een schitterend decor tijdens een bezoek aan dit stukje Japan in Nederland.

De tuinarchitectuur staat centraal en een deel van het complex is ingericht met Japanse voorbeeldtuinen. De Japanse tuin ziet er elke maand weer anders uit. In tegenstelling tot de verschillende buitentuinen, is de Watertuin jaarrond open en kan de wisseling van de seizoenen door de bezoeker nauwlettend gevolgd worden.

Ontdek de wondere wereld van rust en harmonie, van natuurschoon en Japanse cultuur, telkens weer.

Sinds oktober 2004 is er een nieuwe verwarmde kas aanwezig, waar u tussen de schitterende papegaaien, schilpadden en andere prachtige vogels heerlijk kunt vertoeven met een kopje koffie en stukje appeltaart. Tevens is dit een mooie kas om overdag uw familie feestje of verjaardag in te vieren.

Watertuin Naaldwijk is het gehele jaar geopend, omdat er altijd wel iets te zien of te beleven is.

Openingstijden
Maandag t/m zondag van 9:30 - 22:00 uur

Honden zijn niet toegestaan.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Watertuin Naaldwijk

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Watertuin Naaldwijk vindt u ook: