deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Nijmegen - Gelderland

print
Naam
Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen
Adres
p/a Hazenkampseweg 114
PC/Plaats
6531 NN Nijmegen
Telefoon
024 - 356 58 83
E-mail
Website

Locatie Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Beschrijving Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Nijmegen achter de schermen, of beter gezegd: achter sierhagen en tuinhekjes. Iedere liefhebber heeft van zijn of haar tuin een paradijsje gemaakt. Exotische bloemen en planten, prachtige vijvers, sierlijke terrassen, sfeervolle verlichting, bijzondere beelden, komt u het allemaal bewonderen!

Gezamenlijk stellen jaarlijks, elke tweede zaterdag van juni, een groot aantal tuineigenaren uit de omgeving van Nijmegen hun tuinen open voor bezoekers.

De tuinen zijn heel divers qua samenstelling en ze variëren van klein tot (heel) groot, maar één ding is overduidelijk, er is door de eigenaren/eigenaressen veel energie, tijd en liefde in hun groene paradijs gestoken en het resultaat daarvan willen ze graag uitdragen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen vindt u ook: