deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Wilgenhof

Utrecht - Utrecht

print
Naam
De Wilgenhof
Adres
Cremerstraat ter hoogte van Majellapark
PC/Plaats
3532 CH Utrecht
Telefoon
E-mail
Website

Locatie De Wilgenhof

Beschrijving De Wilgenhof

De Wilgenhof is een biologische tuin in Lombok-Majellapark, die door buurtbewoners uit Utrecht-West samen wordt onderhouden.

Een aantal buurtbewoners heeft er hun eigen groentetuintje, maar op de samenwerkdagen is iedereen uit de buurt welkom, die meer van biologisch tuinieren af wil weten. Dan werken we gezamelijk aan de algemene stukken. Al doende en pratende steek je veel op van buurtbewoners, die je anders misschien wel nooit had leren kennen.

Meer weten?
Wil je meer weten van rupfen, asgift, mulchen, hoe je met groenbemesters zonder kunstmest een rijke bodem houdt? Hoe je door oppervlakkig te hakken de bodem goed doorworteld laat en de zadenbank in de diepere lagen met rust laat? Over het nut van klaverpaden. Over aardperen, smeerwortel, pastinaken en al die andere prachtige planten? Over hoe je een heldere vijver maakt? Over bijenhotels? Over samen met je buurtgenoten in de tuin werken? Meld je dan aan voor één van onze samenwerkdagen: elke eerste zaterdag en derde zondag van de maand, van 10-13 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Wilgenhof

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Wilgenhof vindt u ook: