deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zomerbloemen pluktuin

Nes a/d Amstel - Noord Holland

print
Naam
Zomerbloemen pluktuin
Adres
Amsteldijk Zuid 183b
PC/Plaats
1188 VN Nes a/d Amstel
Telefoon
0297-583055
E-mail
Website

Locatie Zomerbloemen pluktuin

Beschrijving Zomerbloemen pluktuin

Bloemen om je heen zover je kunt kijken. De sprankelende kleuren geven je meteen dat zomergevoelů En dan: plukken zoveel je wilt en zelf het mooiste boeket maken. Dat en veel meer kan in de pluktuin van Anne-Marie Fontijn. In de 70 jaar bestaande kwekerij groeien de bloemen, waaronder niet alledaagse soorten, in een open kas waarin ooit rozen werden gekweekt.

Maar behalve bloemen plukken gebeurt er nog veel meer op de pluktuin!

Uw zoon of dochter kan hier zijn of haar verjaardagsfeestje vieren. Deze feestjes kunt u het gehele jaar boeken met een thema dat ge´nspireerd is op het seizoen. Daarnaast geven we het gehele jaar gezellige groenworkshops.

Ook kunt u hier een feest geven voor een bijzonder iemand, dat naar uw wens is samengesteld denkende aan een lekkere high tea of een landelijke lunch.

En dan organiseren we hier diverse grote evenementen zoals: open dag zomerbloemen pluktuin, pompoenoogstdag en een Halloweenfeest.

Openingstijden 2006
Vanaf zondag 2 juli tot eind september op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Zomerbloemen pluktuin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Zomerbloemen pluktuin vindt u ook: