deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Landcommanderij Alden Biesen

Bilzen - Limburg (B)

print
Naam
Landcommanderij Alden Biesen
Adres
Kasteelstraat 6B
PC/Plaats
3740 Bilzen
Telefoon
E-mail
Website

Locatie Landcommanderij Alden Biesen

Beschrijving Landcommanderij Alden Biesen

De Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen werd gebouwd door de Duitse ridderorde. Nu is dit kasteelcomplex een cultuurcentrum van de Vlaamse Gemeenschap.

Als zodanig bouwde Alden Biesen niet alleen een historische en een Europese werking uit, maar is de Landcommanderij tevens een congrescentrum en een cultuurtoeristische trekpleister. Op die wijze wil ze bijdragen tot de uitwisseling van ideeën en tot de vorming van mensen met een zo ruim mogelijke horizont.

Alden Biesen is een indrukwekkend kasteelcomplex, fraai gerestaureerd. Het is beslist een bezoek waard, al was het alleen maar omdat het je in andere sferen brengt. Nagenoeg het hele domein buiten, met inbegrip van de kerk en van het Engels park, is vrij te bezoeken. Een deel van de waterburcht met de Franse tuin is mits betaling te bezichtigen.

Openingstijden
Van Pasen tot en met 31 oktober:
Dagelijks 10.00 - 18.00 uur
Van 1 november tot en met Paaszaterdag:
Dagelijks (behalve maandag) 10.00 - 17.00 uur

Opgelet!
Van 17 december tot en met 31 januari: gesloten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Landcommanderij Alden Biesen

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Landcommanderij Alden Biesen vindt u ook: