deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Wilde plantenkwekerij De Heliant

Nijeberkoop - Drenthe

print
Naam
Wilde plantenkwekerij De Heliant
Adres
Abbendijk 6
PC/Plaats
8422 DL Nijeberkoop
Telefoon
+31 (0)516 44 19 80
E-mail
Website

Locatie Wilde plantenkwekerij De Heliant

Beschrijving Wilde plantenkwekerij De Heliant

Kwekerij De Heliant is een bijzondere plek, waar planten de ruimte krijgen. Veel planten staan in de volle grond op bedden. Ze krijgen alle gelegenheid om lekker te groeien. Insecten en dierenleven is hier volop aanwezig.

Al het werk op deze kwekerij gebeurt zonder gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Wel werken we hier op de zandgrond met compost en bladcompost, kalk en organische meststoffen.

Plantensortiment
In het sortiment van Wilde Plantenkwekerij de Heliant vindt u heemplanten, inheemse varens, stinzenbollen, bollen voor de verwildering, inheemse rozen en enkele inheemse heesters en klimplanten.

Het merendeel van de planten betreft soorten die in Nederland in het wild voorkomen. Daarnaast treft u enkele bijna uitgestorven of zeer zeldzame inheemse rozen en enkele heesters van Bronnen Bomen aan. Alle planten zijn goed toepasbaar in een tuin en zijn voor mensen en dieren aantrekkelijk.

Helaas kunt u onze kwekerij niet bezoeken. Wij versturen onze planten per post of pakketdienst. In overleg kunt u wel, vooraf bestelde en door ons klaar gezette planten afhalen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Wilde plantenkwekerij De Heliant

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Wilde plantenkwekerij De Heliant vindt u ook: