deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Atelier Bep

Hall - Gelderland

print
Naam
Atelier Bep
Adres
Heimeriete 3
PC/Plaats
6964 BJ Hall
Telefoon
0313-654556
E-mail
Website

Locatie Atelier Bep

Beschrijving Atelier Bep

Onze boeiende cottagetuin van 2500 vierkante meter groot ligt tussen de landgoederen de Engelenburg en het Leusveld in.

De tuin bestaat uit: een groentetuin, leifruitbomen, nieuwe boomgaard, leemvijver, tuinkamers met vele bloemen, bomen, één en twee jarige planten en vaste planten. Ook zijn er een aantal zitjes waar je heerlijk kunt zitten en genieten van het coullissenlandschap.

De opvallend grote vijver is omringd door borders met een natuurlijke uitstraling en in de zomer zwemmen en kwaken de groene kikkers.

Door de hele tuin heen staan ongeveer 40 verschillende bomen, waarvan veel fruitbomen o.a. de mispel en de kweepeer. Ook zijn er verschillende hagen, waaronder de beukhaag, buxushaag en knotwilghagen die ook ingevlochten worden.

Wij proberen dat het er alle jaargetijden zo bloeiend en boeiend mogelijk uit te laten zien.

In de tuin verkoop ik landelijk aardewerk en tuinplantjes en zijn er in de zomer o.a. wisselende exposities en beeldhouwwerken.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Atelier Bep

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Atelier Bep vindt u ook: