deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Volktuinpark ATV Ons Genot

Utrecht - Utrecht

print
Naam
Volktuinpark ATV Ons Genot
Adres
2e Polderweg 5
PC/Plaats
3565 MD Utrecht
Telefoon
030 - 261 63 04
E-mail
Website

Locatie Volktuinpark ATV Ons Genot

Beschrijving Volktuinpark ATV Ons Genot

Het park van Amateurtuindersvereniging "Ons Genot" is Ca. 8 ha groot en bestaat uit 183 tuinen welke gemiddeld 250 m2 groot zijn. Ons Genot is gelegen tussen Zuilen en Overvecht en nabij de kunstijsbaan. Het aantal leden (183) is gelijk aan het aantal tuinen.

Behalve dat al deze leden het tuinieren een geweldige hobby vinden zijn er natuurlijk ook een aantal verschillen in liefhebberij. Een aantal leden heeft zich toegelegd op het kweken van bloemen.

Deze bloemen worden tentoongesteld. Daarom heeft "Ons Genot" drie maal per jaar een bloemententoonstelling, t.w.: een Lathyrus-, een Dahlia- en een Chrysanten-tentoonstelling. Tijdens deze tentoonstellingen worden er ook bloemstukjes en groenten en fruit tentoongesteld. Zeker een aanrader om eens een tentoonstelling te bezoeken.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Volktuinpark ATV Ons Genot

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Volktuinpark ATV Ons Genot vindt u ook: