deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Hof van Ende

Driebruggen - Zuid Holland

print
Naam
De Hof van Ende
Adres
Hoogeind 14
PC/Plaats
3465 HB Driebruggen
Telefoon
0348-502530
E-mail
Website

Locatie De Hof van Ende

Beschrijving De Hof van Ende

In Driebruggen, een dorpje tussen IJssel en Rijn, middenin het groene hart, tussen Gouda, Woerden en Oudewater kunt u de prachtige tuin van Arie Ende en Evelien de Gier bezoeken.

De tuin ligt in een landelijke omgeving, met veel sloten, weilanden en knotwilgen, langs een ‘boerenweggetje’, net buiten het dorpje Driebruggen. Bij de wandeling door de prachtig bloeiende bloementuinen zult u genieten van de vele borders met grote groepen vaste planten.

De keuze van de planten is beslist niet alledaags, en bied een breed scala van verschillende soorten bloemen, hier en daar vergezeld van verschillende soorten grassen. Alle borders zijn in speelse, harmonische ronde vormen, omzoomd door gazons of paadjes, soms gescheiden door heggen of hagen.

Overal in de tuin zijn terrasjes, en de verschillende doorkijkjes, poortjes en terrassen maken het tot een verrassend geheel. Neem de tijd om van al dat moois te genieten en op u in te laten werken.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Hof van Ende

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Hof van Ende vindt u ook: