deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Tuinen in Demen

Demen - Noord Brabant

print
Naam
De Tuinen in Demen
Adres
Kleine Poelstraat 13
PC/Plaats
5371 KM Demen
Telefoon
0486 413442
E-mail
Website

Locatie De Tuinen in Demen

Beschrijving De Tuinen in Demen

Verrassende combinaties van gewone en bijzondere vaste planten, rozen, éénjarigen en bollen zijn te zien in vele verschillende tuinen met elk hun eigen sfeer.

Borders op kleur
Zo is er een oranje rozentuin, een tuin in paars-rood, borders in abrikoos, een kleurcontrasten-tuin en nog veel meer. Er zijn meer dan 100 soorten rozen te zien, waaronder een groot aantal lei-rozen, die de 40 meter lange berceau begroeien.

Bijzondere groenten
Liefhebbers van bijzondere groenten kunnen hun hart ophalen in de groentetuin op kleur. De totale oppervlakte bedraagt 1.7 hectare. Een deel daarvan is boomgaard, waar in het voorjaar duizenden bollen bloeien.

Omgeving
De tuinen zijn deels volgroeid en deels nog in ontwikkeling. Ze zijn gelegen aan de dijk van de rivier de Maas, in een prachtige landelijke omgeving waar goed gefietst en gewandeld kan worden.

Bezichtiging:
Open vanaf juni tot en met augustus elke donderdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Tuinen in Demen

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Tuinen in Demen vindt u ook: