deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Warmerdam Paeonia

Oude Wetering - Zuid Holland

print
Naam
Warmerdam Paeonia
Adres
Aak 45
PC/Plaats
2377 CM Oude Wetering
Telefoon
+31 (0)6 48 666 297
E-mail
Website

Locatie Warmerdam Paeonia

Beschrijving Warmerdam Paeonia

Sinds het jaar 2000 heeft Warmerdam Paeonia zich met volle overgave in het pioenenavontuur gestort.

We zijn er trots op ons nu volledig gespecialiseerd in pioenen te noemen, alle bijteelten zijn inmiddels verleden tijd. Er zijn vele nieuwigheden aan het assortiment toegevoegd, waardoor er nu ca. 80 variŽteiten in cultuur zijn.

Dit assortiment wordt van jaar tot jaar herzien en het aantal cultivars is immer groeiende. Gestreefd wordt naar een zo groot mogelijk assortiment met zich van elkaar onderscheidende variŽteiten die ieder goede snij- en/of tuin-eigenschappen bezitten.

Wij telen ook niet meer alleen voor bedrijven (zoals bijv. andere kwekerijen en de export), particulieren zijn inmiddels een belangrijke groep voor ons geworden.

Vooralsnog leggen wij ons bijna geheel toe op de vaste plant pioenen, mogelijk dat in de toekomst meer boompioenen aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Warmerdam Paeonia

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Warmerdam Paeonia vindt u ook: