deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Ravesteyn

Heenvliet - Zuid Holland

print
Naam
Ravesteyn
Adres
Korte Welleweg 1
PC/Plaats
3218 AZ Heenvliet
Telefoon
06-15266092 na 12 uur
E-mail
Website

Locatie Ravesteyn

Beschrijving Ravesteyn

Ravesteyn te Heenvliet was tot 2005 n van de best bewaarde geheimen van Voorne- Putten. Verscholen achter bomen ligt de rune midden op een vijf hectare groot priv landgoed.

De tuin rondom de rune is een oase van rust temidden van de industrie. Dat is ook te merken aan het "wildlive ". Een ijsvogel heeft zijn intrek genomen in de tuin, evenals de meerkoeten, de reigers en aalscholvers. Ook de ooievaar is al gezien. De tuin word nog verder ontwikkeld en is nog lang niet af. Recentelijk is het nieuwe watertje "De Paddenpoel" gerealiseerd.

Openingstijden
De tuin en rune zijn te bezichtigen tijdens de beeldentuin ravensteyn, een expositie op het landgoed en tijdens de zaterdagen in juni, juli en augustus tussen 12.00 en 17.00 uur.

Toegangsprijzen
Volwassen: 4,-
Kinderen tot 12 jaar: 1,-
Passe-partout: 12

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Ravesteyn

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Ravesteyn vindt u ook: