deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu

Harderwijk - Gelderland

print
Naam
De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu
Adres
Academiestraat 7
PC/Plaats
3841 ES Harderwijk
Telefoon
0341-427406
E-mail
Website

Locatie De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu

Beschrijving De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu

De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu is het centrum voor communicatie over natuur en milieu in de gemeente Harderwijk. De Hortus verzorgt lesmaterialen en ondersteuning voor het primair onderwijs, is als bezoekerscentrum dagelijks geopend voor informatie, documentatie en tentoonstellingen en is het centrum waar vanuit veel vrijwilligerswerk wordt ondernomen.

Bezoekers
Het Milieucentrum biedt voorlichting aan de Harderwijker bevolking onder meer vanuit een bezoekersfunctie. Er is een continue informatiebalie en er zijn wisselende tentoonstellingen, drie of vier per jaar. De themaís van de exposities variŽren: over natuur of milieu, doe-tentoonstellingen voor kleine kinderen of bijvoorbeeld kijk-exposities voor volwassenen.

Naast ons historische pand in centrum Harderwijk is een kruidentuin die verwijst naar de Hortus Botanicus van de Universiteit van Harderwijk (Gelre Academie). Aan het Zeepad in Harderwijk is een bijzondere natuurtuin te vinden. Op een betrekkelijk kleine opppervlakte zijn hier diverse milieus gemaakt. Het is vrij toegankelijk

Het bezoekerscentrum is geopend van: 01-jan tot 06-dec

Openingstijden
ma - vr 09:00-17:00
za 11:00-16:00
zo Gesloten

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu vindt u ook: