deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Stekkentuin van Wies Voesten

Espel - Flevoland

print
Naam
De Stekkentuin van Wies Voesten
Adres
Noordermiddenweg 13
PC/Plaats
8311 PZ Espel
Telefoon
0527-271327
E-mail
Website

Locatie De Stekkentuin van Wies Voesten

Beschrijving De Stekkentuin van Wies Voesten

StekkentuinBoerderijtuin van 3800m2 met grote collecties Helleborussen (meer dan 200 verschillende), Hosta’s (300 soorten), Hydrangea’s (90 varieteiten), Pulmonaria’s (40 verschillende soorten). In de zomer staan er meer dan 150 stokrozen in allerlei kleurschakeringen te bloeien.

Bladkleur en -structuur spelen een belangrijke rol in deze tuin: dat is te zien aan de vele geel-, rood-, en bontbladige planten, heesters en bomen. Men probeert hier een tuin te creeren, die ook zonder bloei het hele tuinseizoen blijft boeien. Grote stevige bladplanten worden afgewisseld met aparte bodembedekkers. In het gazon ligt, gedeeltelijk verzonken, een ovale vijver met een symmetrische herfstborder.

Stekken
Op het erf staan stekken uit eigen tuin, waar plantenliefhebbers graag mogen rondstruinen en eventueel een stek (uit de volle grond) kunnen kopen.

Er is koffie of thee verkrijgbaar.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.