deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Tuinen van Lipkje Schat

Bant - Flevoland

print
Naam
De Tuinen van Lipkje Schat
Adres
Polenweg 9
PC/Plaats
8314 PL Bant
Telefoon
0527-261590/06-15678960
E-mail
Website

Locatie De Tuinen van Lipkje Schat

Beschrijving De Tuinen van Lipkje Schat

Een eigenzinnige tuin van 3500 m2 met een afgewogen lijnenspel, gelegen in de Noordoostpolder.

De door hagen afgescheiden tuindelen hebben ieder een eigen sfeer. Romantische prielen, grote bogen en pergola’s zijn overvloedig begroeid met rozen en clematissen. Er zijn o.a. een verrassende vijvertuin, mooie doorkijkjes, een blauwe tuin, schaduwpartijen, een abrikoos-oranje voortuin, een enorme dubbele roze-lila border, een bospaadje, kikkerpoeltje en een grote strakke vijver in het terras.

In de hele tuin wordt gespeeld met vormen en kleuren. Dat begint al in het voorjaar tijdens de Bollenroute met allerlei bijzondere bollen tussen voorjaars bloeiende planten.

Open tuin
Open weekenden tijdens "Tuinieren in Flevoland " van 10.00 tot 17.00 uur. In mei/juni/juli iedere zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur Verder op afspraak geopend van 15 april tot 1 september. Groepen op afspraak. Vraag ook eens naar het vier tuinen-arrangement.

Er is koffie/thee verkrijgbaar

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Tuinen van Lipkje Schat

  • Geen activiteiten bekend