deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Fantasietuin De Kronkel

De Pol - Overijssel

print
Naam
Fantasietuin De Kronkel
Adres
Koloniepad 1
PC/Plaats
8337 KV De Pol
Telefoon
(0521) 588155
E-mail
Website

Locatie Fantasietuin De Kronkel

Beschrijving Fantasietuin De Kronkel

Sinds zijn jeugd fantaseerde Henk al over een tuin. Een tuin waarvan er geen tweede bestaat, een tuin waarin men kan dwalen, waar veel te zien is, een plek voor vogels, een tuin vol verrassingen.In buurtschap “De Pol”, tussen Steenwijk en Willemsoord heeft Henk een weiland van 10.000 m2 omgetoverd en zijn droom gerealiseerd.

Op een creatieve kunstzinnige manier heeft hij oude en afgedankte materialen geďntegreerd en gebruiksvoorwerpen een nieuwe functie gegeven. De ontstane kunstwerken voeren uw gedachten terug naar de popart van de jaren 60.

Via kronkelpaden word u door de tuin geleid met bijzondere bomen, struiken, vaste planten en siergrassen.Tijdens uw wandeling kunt uitrusten met een kop koffie of thee op de aanwezige rotswand en genieten van een fraai uitzicht over de grote vijver en de tuin.

Onze tuin is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers.Verkoop vaste planten (snoeivorm, siergrassen, bamboe etc.) Tuin is tevens geschikt voor schilderkunst, fotografie, Bruidsrapportages, etc.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Fantasietuin De Kronkel

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Fantasietuin De Kronkel vindt u ook: