deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Het Gazebo van Diepenheim

Diepenheim - Overijssel

print
Naam
Het Gazebo van Diepenheim
Adres
Oude Goorseweg 2
PC/Plaats
7478 SC Diepenheim
Telefoon
E-mail
Website

Locatie Het Gazebo van Diepenheim

Beschrijving Het Gazebo van Diepenheim

De Belgische kunstenaar Urbain Mulkers (1945-2002) realiseerde in 1995 een bijzonder Land-Art project: Het Gazebo van Diepenheim. Inmiddels is het Gazebo uitgegroeid tot een heerlijk plekje waar u in de schaduw van een dubbele rij rode beuken kunt genieten van zo’n 1300 variëteiten van de Hostaplant. En... de tuin wordt elk jaar mooier! In de vroege zomermaanden is het Gazebo op zijn allermooist. De vele tinten groen van het Hostablad worden bekroond met de zwierige paarse pluimen van de bloemen en contrasteren prachtig met het diepe rood van de beuken die de tuin omzomen.

Opengesteld
van mei t/m september dagelijks vrij toegankelijk. U vindt het Gazebo van Diepenheim aan de Oude Goorseweg 2, even buiten Diepenheim.

In ontwikkeling
Naast de tuinen die Diepenheim nu al rijk is – de rozentuin, moestuin en de Hostatuin, het Gazebo – wordt de aanleg van een drie nieuwe tuinen voorbereid. Een vlindertuin, een seringentuin én een wintertuin!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Het Gazebo van Diepenheim

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Het Gazebo van Diepenheim vindt u ook: