deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Griffioen

Beesd - Gelderland

print
Naam
De Griffioen
Adres
Meinte 10
PC/Plaats
4153 XE Beesd
Telefoon
06 - 127 040 10
E-mail
Website

Locatie De Griffioen

Beschrijving De Griffioen

De Griffioen is bedacht en uitgewerkt rond het thema mythen en sagen. Zo is er een assortiment bijzondere tuinbeelden opgebouwd waarbij u zich waant in de wereld van de mythologische verhalen.

De collectie bestaat uit tuinbeelden van mystieke wezens die stammen uit de tijd dat men de wereld probeerde te begrijpen en te verklaren door het vertellen van verhalen in de vorm van mythen en sagen. De Griffioen verkoopt bijzondere huis- en tuindecoratie bestaande uit beelden die ontworpen zijn voor in de tuin maar ook regelmatig in het interieur hun plaats vinden vanwege hun sterk sfeerbepalende karakter.

De tuinbeelden vinden hun oorsprong in de Gotiek, streekfolklore, de mythologie en de moderne Fantasy. Oude Keltische en Germaanse geloofselementen zijn erin terug te vinden. Het bijzondere assortiment tuinbeelden is te bezichtigen in een beeldentuin met weelderige begroeiing bestaande uit bamboes, grassen en bijzondere buitenplanten. Het assortiment fantasy tuinbeelden is de grootste en meest gevarieerde collectie van Nederland en BelgiŽ.

Openingstijden beeldentuin:
Van 1 april t/m 1 november op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de winterperiode van 1 november tot 1 april geopend op afspraak.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Griffioen

  • Geen activiteiten bekend